25 Eylül 2016 Pazar

Motorlu Taksi

Acelenizmi Var Geçmi Kaldınız!! Motorlu Taksi İle Güvenli Bir Seyahatle Tamda Zamanında Yetişmeye Ne Dersiniz!!mototaxi

mototaksi

Malumunuz sıkışık trafikte bazen acelesi olan işlerimize yetişmek büyük bir sorun olmaktadır. İşte sizlere özel bir hizmet olan öotorlu taksi ile artık sizlere hizmet vererek size avantaj sağlıyoruz. Uçağamı yetişeceksiniz önemli bir toplantıyamı gideceksiniz arayın sizi jet hızı ile yetiştirelim. Çağımızın en büyük sorunu zaman sorunudur işte bu konuda size zamana karşı dur diyebilecek bir hizmet en hızlı, en pratik, en güvenli ulaşım hizmeti motortaxi.
Uçağının kalkmasına bir saat vardı. Yola çıkıp bir taksi çevirdi. Şoföre havalimanına sürmesini söyledi. Yol açık görünüyordu. Bu şekilde giderse rahatlıkla uçağa yetişebileceğini düşündü. Fakat İstanbul’da yaşadığını unutmuştu sanki. Az ileride oluşan trafik, onu da içine alacaktı. Korna seslerini duyduğunda ise yapabileceği bir şey kalmamıştı. Kaçınılmaz sonun içinde buldu kendini. Yanlarından geçen bir motosiklete baktı. Takside değil de o motosiklette olmayı hayal etti bir an. Trafikte duran araçların arasından sıyrılarak uçağa yetişebilirdi. Böylece bir süre daha bekledi. Artık yetişemeyeceğini anlamıştı. Aracın camından dışarı bakarken, kaçan uçağının havalanmasını seyre daldı.

taksimotoUçan araba çıkmadığı sürece İstanbul’da motor taksiye ihtiyaç olacak. 

Büyük şehirde yaşamanın bedeli böyle ödeniyor olmalı. Kaçan uçaklar, geç kalınan işler, yetişilemeyen konserler, maçlar… Ama artık bunun bir çözümü var. Trafikte arabanın camından dışarı bakarken yanımızdan hızla geçen motosikletler, İstanbul ve İzmir’de “taksi” olarak da karşımıza çıkıyor. Avrupa’da genellikle trafiğin yoğun olduğu şehirlerde tercih edilen motor taksiler, bizde de kullanılmaya başlandı. Ülkemizde gerekli yasal düzenlemenin olmaması sebebiyle motor taksilere çalışma izni verilmiyor ancak yurdum işletmecisi bunun çözümünü bulmuş. Kurye şirketleri, motosikletlerini motor taksi olarak da kullanmaya başlamış. Özellikle İstanbul’daki küçük bütçeli kuryelerin el attığı bu yeni meslek dalı, saatlerce trafikte bekleme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

motorizetaksiAdrenalin fiyata dahil!

Tek yolcu kapasitesi olan motor taksiler, sizi bulunduğunuz yerden alıp istediğiniz adrese bırakıyor. Konfor bakımından bazı sorunlar yaşasanız da ulaşım kolaylığı bu açığı kapatıyor. Araçların en önemli özelliği, gidebilmesi için illaki bir yola ihtiyaç duymaması! Gerektiğinde kaldırımı bile kullanan motor taksi sürücüleri, sizi hızlı bir şekilde adresinize ulaştırmak için her yolu deniyor.
Acil Vale şirketide sizlerden gelen yoğun talep doğrultusunda yeni başlattığı motor taksi hizmetinde Motorlu Vale, Şoför Kiralama, Vale Hizmeti, Concierge Hizmeti, Transfer Hizmeti, Taşımacılık ve Kurye Hizmetlerinde sunmuş olduğu kalitesi ve güveni ile yepyeni bir sektörde yine emrinizde. motorlutaxi

1 yorum:

  1. http://www.mototaksi.acilvale.com - Acelenizmi Var Geçmi Kaldınız!! Moto Taksi İle Güvenli Bir Seyahatle Tamda Zamanında Yetişmeye Ne Dersiniz!!

    YanıtlaSil